Een straf team dat voor je klaarstaat

Van kindsbeen af sleutelde Randy Heuten aan wagens, moto’s of bromfietsen op de oprit van het ouderlijk huis. De mechaniek fascineerde hem en stap voor stap, met Sarah aan zijn zijde, groeide hij in kennis en vaardigheid. Het sleutelen aan wagens werd zo een tweede natuur van de zaakvoerder en nu ook van al de medewerkers. Zo bouwden Randy en Sarah Garage Heuten van nul op.

Nazicht Garage Heuten

Warme gemoedelijke sfeer

De passie van Randy en Sarah maak je elke dag mee in Garage Heuten: nazicht en controle, onderhoud en herstelling waar nodig, advies voor jouw airco of de aankoop van een tweedehandswagen. Ook de warme gemoedelijke sfeer hoort erbij, lachen en grapjes maken bij een tas koffie en je wagen heb je op tijd en stond gerepareerd terug.

Bij onze garage ben je thuis

Als klant geven we je een thuisgevoel en we delen met jou onze passie voor wagens en mechaniek. Je krijgt van ons persoonlijk advies over het onderhoud of de herstelling van je wagen, alsook aircoservice of de aankoop van een tweedehandswagen. Bij onze garage krijg je precies wat je nodig hebt voor het onderhoud of de herstelling van je wagen. Je bent welkom.

Wil je graag een afspraak? Ons team neemt graag tijd voor nazicht en controle van je wagen.