Aanpak op maat bij onderhoud en herstelling

Een onderhoud of dringende herstelling nodig? Bij Garage Heuten zit je goed. We zorgen voor oplossingen die werken voor jaren rijplezier zonder zorgen. Beter voorkomen dan genezen. Met een regelmatig onderhoud vermijd je problemen en als je dan toch een herstelling nodig hebt, dan heb je in geen tijd een oplossing. Daar kun je op vertrouwen!

Tijd voor onderhoud

Een klein onderhoud om de 15.000 km is essentieel voor elke wagen. Om de 30.000 km heeft je wagen ook nood aan een groot onderhoud. Het is belangrijk om het onderhoud tijdig te laten uitvoeren. Maak een afspraak en het onderhoud is zo gepiept volgens de regels van de (auto)kunst.

onderhoud en herstellingen
onderhoud en herstellingen

Kwalitatieve herstellingen

Je kunt niet verder met de wagen? Een vreemd geluid? Een ander probleem? Laat ons toe om een diagnose te stellen en het probleem te detecteren met onze diagnose-apparatuur en software. Ons vakbekwaam team doet al het nodige om de juiste oplossing te vinden. Je weet op voorhand precies waar je aan toe bent, reken op ons deskundig advies.

Je garanties voor onderhoud en herstelling

  • ervaring en deskundigheid;
  • vakbekwaam team;
  • snelle en professionele service;
  • correcte prijs;
  • transparantie en betrouwbaarheid.

Ook voor bedrijfsvoertuigen

Ook bedrijven zijn met hun bedrijfsvoertuigen welkom bij Garage Heuten. Ons team werkt snel en professioneel voor het onderhoud en de herstelling van jouw bedrijfsvoertuigen. We stemmen jouw en onze agenda op mekaar af. Als een voertuig in reparatie is, dan beschik je altijd over je ander voertuig en zit je nooit zonder vervoer. Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Maar we doen nog meer

Een grondig nazicht van jouw wagen, als voorbereiding op de technische keuring, is bij ons altijd mogelijk. We gaan ook met jouw wagen naar de technische keuring, als je dat wilt. Verder kun je bij Garage Heuten ook terecht voor een diagnose, je banden en velgen, het wisselen van winter- en zomerbanden en carrosserieherstellingen. We werken met een duidelijke aanpak en we helpen je graag verder. Ons team staat klaar voor jou.

Onderhoud en herstellingen

Is uw wagen toe aan een herstelling of onderhoud?